SBO de Wegwijzer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Even voorstellen

Groepen > Groep F

Welkom in groep F!

Wij zijn groep F, de laatste groep van onze school. Dit jaar hebben wij 14 kinderen in de klas, die zich straks allemaal even voorstellen.

Als je in groep F zit maken de meeste kinderen de eindtoets, de NIO. We maken altijd van tevoren een afweging of uw kind daar klaar voor is. Sommige kinderen die de toets wel gemaakt hebben, zullen naar aanleiding van de toets of gedrag het advies krijgen om alsnog een jaartje bij ons op school te blijven.

In groep F doen we ook mee aan het verkeersexamen. Hierbij hoort een stuk theorie en een gedeelte praktijk. Voor het theoriegedeelte zijn we al hard aan het oefenen in de klas. De praktijk oefenen ze zelfstandig thuis. Als het praktijkexamen er aan komt, krijgen de kinderen de route mee naar huis die u eventueel samen eens kunt bekijken.

Als je in groep F zit willen we je ook gaan voorbereiden op het voortgezet onderwijs. Dat betekent ook meer huiswerk dan in de vorige groepen. (bijna) Iedere week hebben de kinderen huiswerk. Dat kunnen Engelse woordjes zijn, een hoofdstuk van aardrijkskune/geschiedenis/biologie of iets van een ander vak. Vaak is het leerwerk, soms is het maakwerk. Alle kinderen hebben een agenda waar ze hun huiswerk in schrijven. U kunt het hier dus ook in terug vinden.

De juffen...

Op maandag, dinsdag en vrijdag is juf Marianne in de klas. Zij staat al jaren voor groep F en weet hier ook alles van!

Juf Gerda vB is er op de woensdag en donderdag. Ondertussen werk ik al bijna 10 jaar op de Wegwijzer en nog steeds heb ik het super naar mijn zin. Groep F is een leuke groep om in te werken. Ik vind het leuk om soms hele luchtige gesprekken te hebben, maar soms gaat het ook over hele serieuze zaken.
Ik ben zelf getrouwd en moeder van 4 kinderen. Ik woon in Dirksland. Mijn hobby's zijn zwemmen, musea bezoeken, gitaar spelen en zingen.

De kinderen

Ik ben Lars. Ik ben 11 jaar. Ik heb een broertje en een broer. Mijn hobby's zijn: voetballen, drummen, op de playstation, duiken en ik speel graag met mijn vrienden buiten. We hebben thuis ook 2 katten. Later wil ik graag bij mijn vader werken, die werkt in de bouw als timmerman en stucadoor ( eigenlijk van alles).

Ik ben Marith. Ik ben 11 jaar en ik woon in Achthuizen. Ik heb twee grote zussen, een hond en een paard. Mijn hobby's zijn paardrijden en pianospelen.

Ik ben Martijn. Ik ben 11 jaar. Ik heb een broertje en een zusje. We hebben thuis een poes. Later wil ik vrachtwagenchauffeur worden. Mijn hobby is buiten spelen.

Ik ben Rick en 13 jaar. Ik heb 1 zusje en geen broers. Ik woon in Ooltgensplaat. Mijn hobby's zijn: de jeugdbrandweer en de duiven. Later wil ik automonteur en brandweerman worden.

Ik ben Marissa. Ik ben 12 jaar en ik woon in Nieuwe Tonge. Ik heb 1 zusje en een grote zus. Mijn hobby's zijn kleuren en viool spelen.

Erwin is mijn naam. Ik ben 12 jaar en woon in Ouddorp. Thuis ben ik enig kind. Ik vind het leuk om computers te maken en ik weet daar ook veel van. Vandaar dat, dat ook mijn hobby is. Later wil ik graag ict'er worden.

Ik ben Lianne. Ik woon in Ouddorp en ben 13 jaar. Ik heb twee zusjes. In de toekomst wil ik graag bakker worden. Ik wil daar graag werken. Ik heb 1 kat en mijn hobby's zijn: bakken, zwemmen, althoorn bespelen en buiten spelen.

Ik ben Gerben. Ik ben 12 jaar oud en ik woon in Dirksland. Ik heb 4 zussen en 2 broers. Mijn hobby's zijn vissen en buiten spelen. Later wil ik stucadoor worden.

Sander is mijn naam. Ik ben 12 jaar. Ik heb 1 zus. Ik houd van rekenen, gymmen en handvaardigheid. Ik houd niet zo van nieuwsbegrip. In de zomer speel ik graag buiten en in de winter graag binnen met bijvoorbeeld de playstation/tv/laptop/telefoon.

Ik ben Ryan. Ik ben 11 jaar en woon in Ooltgensplaat in de polder op een geitenboerderij. Ik heb 2 zussen en 1 zusje. Mijn hobby's zijn buiten spelen en dingen weer in elkaar zetten. Ik vind het leuk om mijn vader te helpen met de geiten. Soms mag ik ook op de tractor rijden. Later wil ik graag bij een loonbedrijf werken als tractorchauffeur en manusje-van-alles.

Ik ben Melad. Ik ben 12 jaar en woon in Stellendam. Ik heb 1 broer. Mijn hobby's zijn voetballen, gamen en buiten spelen. Ik kom oorspronkelijk uit Irak. Ik ben met mijn familie gevlucht, omdat wij Christen zijn en dat mocht daar niet.

Ik heet Lucas en ben 11 jaar. Ik werk bij de schoolkrant en ben daar ook de eigenaar van. Ik woon in Sommelsdijk en mijn hobby is boeken schrijven. Ik heb 3 broers en 4 zussen en ben ook al 11 keer oom. Later wil ik graag schrijver worden.

Ik ben Maarten. Ik ben 12 jaar en woon in Stellendam. Ik heb twee broertjes en één zusje. Mijn hobby is voetballen. Thuis hebben we ook veel beesten: vogels, vissen, een parkiet, een poes, twee honden. Ik word later vrachtwagenchauffeur.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu