SBO de Wegwijzer

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Even voorstellen

Groepen > Groep A en B


Hallo!

Wat leuk dat u/jij een kijkje neemt op onze site en in onze groep A en B.
We zullen ons even aan u voorstellen. Wij zijn Adriaan, Lobke, Jet, Sophie, Kees, Tijn, Agnieszka, Floris, Daniël, Anna, Naomi en Fleur. We hebben drie juffen in de klas: juf Joanne, juf Jocelyn en juf Gerda.
In onze klas is van alles te doen en te leren. In de kasten staan veel spelletjes en andere leuke materialen. Tijdens de reken-, taal-, leeslessen maken we vaak gebruik van materialen. Dus het is net of we heel de dag spelletjes doen. Dat klinkt wel erg aantrekkelijk hé! Naast het spelen leren wij ook ook lezen. We hebben al veel letters en klanken geleerd. Sommige boekjes kunnen we al lezen. Naast het lezen leren we ook rekenen. Eerst hebben we de cijfers geleerd en nu maken we er al sommen mee. We zijn niet alleen met cijfers bezig, maar ook met bijvoorbeeld meten, wegen en vergelijken.
Vlakbij onze klas is het speellokaal en de huishoek. Soms wordt de huishoek omgebouwd tot bijvoorbeeld een jungle of een postkantoor. Dit komt doordat wij altijd aan een thema werken. Elke vier á vijf weken werken we aan een ander thema. Onze lessen worden daar zoveel mogelijk op aangepast.
Ons speelplein ziet er ook erg leuk uit. Er is van alles te doen; wippen, schommelen, klimrek, voetbaltafel, tafeltennissen, zandbak en een leuk speelhuisje met een glijbaan en nog veel meer. Daarom spelen we zo graag buiten.
Misschien vindt u/ vind jij het leuk om een kijkje in onze klas te nemen. Dat kan….bekijk de foto’s maar, dan wordt het al snel duidelijk dat het erg gezellig is bij ons!

Groetjes van ons allemaal uit groep A en B

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu